Mika Malkamäki liittyy Aedon-joukkueeseen

DI Mika Malkamäki on kutsuttu Aedon Oy:n osakkaaksi ja myyntijohtajaksi. Hän tulee toimimaan myös aktiivisena strategiakonsulttina.

Joukkueena olemme enemmän

Mikan monipuolinen tausta ja yli 20 vuoden kokemus myynti- ja yleisjohdon tehtävistä IT-sektorin, konepajateollisuuden sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden saralta täydentää erinomaisesti Aedonin osaamispohjaa.

”Aedonin keskeisiä toimintaperiaatteita on koko joukkueen osaamisen ja kokemuksen tehokas hyödyntäminen asiakkaan parhaaksi”, toteaa hpj Petri Seppänen. ”Tiivis yhteistyö edistää myös oman organisaatiomme jatkuvaa kehitystä ja oppimista. Se on yksi keskeinen motivaatiotekijä hyvän joukkuehengen ylläpitäjänä”, Petri jatkaa.

Digitaalinen murros kiirehtii uusiutumaan

Paitsi nykyisen liiketoiminnan perusteita ravisteleva uhka, on digitaalinen murros suomalaisyrityksille ennenkaikkea tilaisuus tunnistaa kokonaan uutta kasvupotentiaalia. Uusiutumisen kautta on mahdollista rakentaa kilpailuetua, joka kantaa entistä parempaan kasvuun ja kannattavuuteen. Yksittäisellä IT-investoinnilla haettu oikotie tuottaa kuitenkin harvoin kestävää kilpailuetua. Pistemäiset ratkaisut eivät ole riittävän kattavia tapoja kohdata murros.

”Kokonaisvaltainen uusiutuminen käynnistyy ulkoiset ja sisäiset tekijät huomioivalla itsekriittisellä ja riittävän kokonaisvaltaisella tilannearviolla. Tarjooman vahvistaminen, asiakaskokemuksen parantaminen ja kustannustehokkuuden lisääminen tulee pitää tiukasti keskiössä uutta strategiaa rakennettaessa. Aedonilla on koetellut ja tehokkaat työkalut ja menetelmät, joilla autamme asiakkaamme selviytymään murroksesta voittajina”, toteaa tj Antti Pikkusaari ja jatkaa: ”Tavoittaaksemme viestillämme yhä uusia asiakkaita, teemme nyt tärkeän lisäsatsauksen ammattimaiseen myyntityöhön. Mikan vahvat näytöt pitkäaikaisten luottamukseen pohjautuvien asiakassuhteiden kehittämisestä sekä tinkimätön sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen istuvat täydellisesti Aedonin arvoihin.”

Strategialla johtamisen kokonaisratkaisut

”Aedon on strategialla johtamisen monipuolinen asiantuntija, joka auttaa ratkaisemaan kiperiä strategisia ongelmia. Asiakasta kunnioittava ja asiakkaan oman mittavan kokemuksen päälle rakentava toimintamalli on hyvin linjassa oman näkemykseni kanssa. Ylimielisyydellä ja besserwisser-asenteella ei ole sijaa Aedonissa. Minulle on aina ollut tärkeää voida aidosti sitoutua yrityksen arvoihin ja toimintatapoihin sekä uskoa tekemisen lisäarvoon. Tässä valossa Aedon-tilaisuuteen tarttuminen oli erityisen helppoa ja motivoivaa!”, kommentoi Mika Malkamäki.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>