Joukkueen jäseneksi?

Aedon on kasvuhakuinen yritys ja etsii jatkuvasti uusia kandidaatteja nykyisen joukkueen vahvistukseksi. Etsimme kokeneita tekijöitä, jotka ovat valmiita pitkäaikaiseen sitoutumiseen Aedon Oy:n missioon: tulla merkittäväksi strategialla johtamisen toimijaksi suomalaisessa konsultointikentässä.

Uusilla joukkueen jäsenillä on vahvaa näyttöä liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen alueilta sekä kyky ottaa ylimmän johdon näkökulma liiketoimintaan. Asiakasprojektien tuloksellisen läpiviennin hallinta on tekemisen kivijalka. Valintasi mukaan voit huolehtia asiakashankinnasta itse tai jättää se Myynnin ensisijaiseksi huoleksi.

Uudet jäsenet eivät koskaan joudu yksin kylmään veteen. Nopean sisäänajon ja jatkuvan oppimisen varmistamiseksi tarjoamme avuksi hyviksi havaitut välineet ja menetelmät sekä koko joukkueen vahvan tuen. Aedon Way kiteytyy tähän: Asiakkaan tarpeet koetaan koko joukkueen yhteisiksi.

Meille tärkeitä asioita ovat asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus ja tinkimättömyys tekemisen laadun suhteen. Tunnistamme nöyrinä sen, että emme tiedä tai osaa vielä kaikkea, mikä toimii pysyvänä käyttövoimana jatkuvalle oppimiselle. Arvostamme elämän laatua ja tasapainoa, mutta töitä tehdessä tulokset ovat huomion keskipiste. Uskomme, että töissä pitää olla hauskaa ammattimaisuudesta tinkimättä – eli vakavasti ja tosissaan, joskaan ei ryppyotsaisesti.

Jos Aedonin matka kiinnostaa ja motivoi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, niin ota yhteyttä voidaksemme vaihtaa ajatuksia asian tiimoilla.

Antti Pikkusaari
antti.pikkusaari (at) aedon.fi
p. 040 551 8493